HackEPS2017

Cuándo

18/11/2017 - 19/11/2017
10:00 am - 1:00 pm

Dónde

UdL
C/ Jaume II, nº 71, 1ª planta, Lleida, Lleida, 25001, Lleida

Primer de tot, d’on ha sorgit la idea de fer aquest esdeveniment:
Aquest any, amb la idea d’organitzar una activitat diferent de les que el grup està acostumat a fer, va sorgir la idea d’una hackathon.

Molts sabem que és una hackathon, però fem una repassada:
Una hackathon és un esdeveniment on el motor principal és el desenvolupament de programari. Els diferents equips que s’hi apuntin hauran de desenvolupar un producte informàtic complet en el temps fixat. Un cop s’hagi esgotat el temps per a la codificació del projecte, els equips hauran de presentar el seu producte davant d’un jurat, que escollirà la millor solució al problema plantejat.

I aquesta hackathon, organitzada per Lleida Developers, adopta el nom de… HACKEPS!
La idea que tenim per a HackEPS és de tot un cap de setmana d’activitat, que començaria el dissabte al matí i acabaria el diumenge al migdia. Els participants podran participar tant de forma individual com en grup, fins a un màxim de 4 persones. Un cop s’hagin presentat els temes, els participants hauran de proposar i implementar la seva solució en 24 hores.

Durant aquestes 24h els participants tindran accés als lavabos, zona de descans i servei de seguretat…

Les empreses patrocinadores de l’esdeveniment podran proposar diferents reptes als participants per tal d’afegir dificultat i possibilitat d’entrar a participar per un premi extra del patrocinador.

Dies: 18 – 19 de novembre
Lloc: Edifici Polivalent del campus de Cappont de la UdL (C Jaume II, 71, 25001, Lleida)
Horari:
El concretarem més tard, de moment podem dir que començarà a les 10.00h del dissabte 18 i acabarà a les 13.00h del diumenge 19.

EN POCS DIES OBRIREM INSCRIPCIONS.
SI VOLEU REBRE UN MAIL EN EL MOMENT QUE LES OBRIM, ESCRIVIU-NOS A L’ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC DE L’EVENT: [email protected].

Pàgina web de l’esdeveniment:
https://lleidadevelopers.github.io/HackEPS/

Twitter de l’esdeveniment:
https://twitter.com/hackeps

Si teniu dubtes, no dubteu en contactar 😉

Scroll al inicio